- Fiskekaker 50gr serveringsforslag
- Sei Cordon Bleu 135gr
- Sei Mexicana 80gr
- Sei tempura 55gr / Fish & Chips
- Fish migas 25g Hyse
- Hysekarbonader
- Fiskeboller 25gr
- Torske loins 120-140gr
- Rødspette naturell
- Lakseporsjoner 130gr i kartong
- Klippfisk baccalao fisk
- Kveiteskiver linefanget
- Kveiteskiver
- Fiskepudding firkantet
- Torskefilet layerpack
- Torskeloins rykt 120-140g
- Varmrkt pepperørret
- Lutefisk hel med buk i serveringsstykker
- Makrellfilet uten sorthinne 80-120g
- Sei loins 120-140g / 140-160g
Kontakt
Kjetil Austbø, Daglig leder
Egil N Austbø AS
Hopsnesveien 21
5232 Paradis, Norge
Bank konto: 5224.06.02202
Org Nr 960 821 114
MVA: 960 821 114